11.06.2020
Teollisuuden businesstapahtuma
Pori, Finland

Usein
kysytyt
kysymykset

Olemme koostaneet MatchINDUSTRY-tapahtumaan liittyvät tiedot kätevästi UKK-tietopankkiin. Täällä voit tutustua tapahtuman ohjelmaan, löydät ohjeistusta osallistumiseen sekä käytännön informaatiota tapahtuman järjestelyistä.

Mikäli kaipaat lisätietoa, otathan yhteyttä:

Mikko Kotiranta, Prizztech Oy
044 710 5451 | mikko.kotiranta@prizz.fi

Sami Leppimäki, Prizztech Oy
044 710 5344 | sami.leppimaki@prizz.fi

MatchINDUSTRY-tapahtuman järjestää Prizztech Oy i9 – Nine Elements of Innovation sekä Robocoast R&D Center – Robotics Living Lab for Companies -hankkeilla, joita rahoittaa Satakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta.

MatchINDUSTRY-tapahtuma

MatchINDUSTRY-tapahtuman partneriyritykset vahvistavat tapahtumassa toimittajaketjuaan sekä kartoittavat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

Tietoja tapahtuman partneriyrityksille tarjoamista hyödyistä: MI19-For-Partner-Company-FI

Tapahtuman partnerihaku on käynnissä. Mukaan mahtuu 20 partneriyritystä. Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan tapahtumaan partnerina, pyydämme ottamaan yhteyttä:

Mikko Kotiranta, Prizztech Oy
mikko.kotiranta@prizz.fi
044 710 5451

 

Vuoden 2019 MatchINDUSTRY-tapahtuman ohjelma:

10.00-12.00 MI19 Industry Seminar & Panel Discussion (In English)
Opening Words – Ari Eklund, Managing Director, Prizztech Oy
View to Industrial Investments – Jukka Palokangas, Chief Economist, Technology Industries Finland
New Business Development in Finland – Aleksei Volkov, Battery Materials Site Development, BASF Oy
How to Succeed in Digitalization – Juha Latvala, Chief Digital Officer, Insta Group Oy

Panel Agenda: Industrial Investments & Corporate Responsibility
Panelists: Representatives of Leading Industry Companies

12.40-18.00 MI19 Business Event
Businessneuvotteluja ja verkostoitumista MatchINDUSTRY-tapahtuman tehokkaalla konseptilla

16.00-19.30 MI19 Cocktails @ Prizztech Lounge
Vapaamuotoista verkostoitumista cocktailtarjoilun yhteydessä

 

Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella Porin keskustassa. Kampus tarjoaa monikäyttöisten tilojensa ja keskeisen sijaintinsa puolesta erinomaiset puitteet tapahtumalle. Maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti, matkakeskus sekä rautatieasema ovat nurkan takana ja keskustan hotellit kävelymatkan päässä. Saapuminen tapahtumaan on helppoa niin autolla, junalla kuin bussillakin.

SAMK-kampus sijaitsee osoitteessa: Satakunnankatu 23, 28130 Pori

Navigaattoriin osoite: Karjalankatu 4, Pori

MatchINDUSTRY on businesstapahtuma, jonka pelkistetty toimintamalli avaa tehokkaasti liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkuuksia.

Yli 10 vuoden aikana hiottu toimintamalli takaa, että tapahtumassa syntyy tuhansia businessmahdollisuuksia.

MatchINDUSTRY ei ole messut, vaan businesstapahtuma, jonka partneriyrityksiksi kutsutaan globaaleilla markkinoilla toimivia teollisuuden yrityksiä.

MatchINDUSTRY-tapahtumaan osallistuvat yritykset jaetaan partnereihin ja osallistujiin.

Partnerit ovat teollisuuden yrityksiä, jotka vahvistavat tapahtumassa toimittajaketjuaan sekä kartoittavat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

Osallistujat ovat eri toimialojen toimittaja-, teknologia- ja palveluyrityksiä, jotka hakevat aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

MatchINDUSTRY-tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymisen.

MatchINDUSTRY-tapahtumassa neuvottelut partneriyritysten sekä muiden tapahtuman osallistujien kanssa sovitaan pääosin Brella-verkostoitumissovelluksella. Tapahtuman partnerit ovat kuitenkin tavattavissa ilman ennakkovarausta myös MI19 Areenalla, joten osa kohtaamisista syntyy sujuvasti paikan päällä.

Tarjoamme Brella-verkostoitumissovelluksen kaikille tapahtuman osallistujille. Brellalla voit tutustua muihin tapahtuman osallistujiin ennakkoon ja ehdottaa kiinnostavimpien kanssa tapaamisia. Brellalla saat tehoja verkostoitumiseen ja liiketoimintaneuvotteluiden sopimiseen. Brellan käyttöönottoon löydät ohjeistuksen tältä UKK-palstalta.

 

Pääset mukaan MatchINDUSTRY-tapahtumaan rekisteröitymällä täällä.

Näet partneriyritykset ja osallistujat Brellassa. Voit verkostoitua ja sopia tapaamisia Brellassa jo ennen tapahtumaa. Pääset Brellaan täältä.

 

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Verkostoitumistyökalu Brella

Verkostoitumistyökalu Brellalla on mahdollista tutustua partneriyrityksiin ja muihin osallistujiin ja sopia tapaamisia tapahtumaan.

Pääset MatchINDUSTRY-tapahtumaan Brellassa osoitteessa: https://next.brella.io/join/MI2019. Saat liittymiskoodin rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Ohje Brellan käyttöönottoon ja tapaamisten sopimiseen:

1. Kirjaudu
Aloita avaamalla Brella selaimessasi klikkaamalla linkkiä: https://next.brella.io/join/MI2019
Voit vaihtoehtoisesti käyttää App Storesta tai Google Play Storesta ladattavaa Brella-mobiilisovellusta.
Liity MatchINDUSTRY 2019 -tapahtumaan koodilla (Join Code), jonka olet saanut tapahtumaan rekisteröitymisen yhteydessä.

2. Kerro itsestäsi
Kirjoita itsestäsi lyhyt esittely kirjautumisen yhteydessä ja valitse etsin/tarjoan -kategoriat tarpeidesi mukaan. Brellan algoritmi löytää
ilmoittamiesi kategorioiden perusteella kiinnostavimmat henkilöt tapahtumasta.

3. Määritä sinulle sopivat tapaamisajat
Brellan aikataulu-sivulla (Schedule) voit määrittää kellonajat, jolloin olet tavattavissa tapahtumassa.

4. Tutustu osallistujiin.
Tutustu muihin osallistujiin Brella-sovelluksella.

5. Ehdota tapaamista
Kun löydät mielenkiintoisen yrityksen edustajan, ehdota hänelle tapaamista. Muista myös käydä aika ajoin ennen tapahtumaa Brellassa hyväksymässä tai hylkäämässä sinulle ehdotettuja tapaamisia, jotta ne eivät jää ”roikkumaan”.

Kun molemmat osapuolet hyväksyvät tapaamisehdotuksen, Brella varaa teille numeroidun pöydän tapahtuma-alueelta sovittuna ajankohtana.

Jatkossa pääset Brellaan selaimella osoitteessa https://next.brella.io/join/MI2019 tai lataamallasi mobiilisovelluksella.

Käytännön vinkkejä

MatchINDUSTRY-tapahtuma on 13.6.2019 SAMK-Kampuksella Porissa osoitteessa Satakunnankatu 23, 28130 Pori. Tapahtumapaikalle pääsee kätevästi omalla autolla, bussilla ja junalla. Pysäköinti on ilmaista.

Ilmoittautumalla MatchINDUSTRY-tapahtumaan ja kirjautumalla mukaan Brellaan näet jo etukäteen onko Oy Yritys AB mukana tapahtumassa. Jos on, niin näet Oy Yritys AB:n edustajia Brellassa ja voit ehdottaa heille tapaamista. Kun sovitte tapaamisen, niin homma on hoidossa. Brellalla voitte myös muuttaa aikataulua molemmille osapuolille sopivaksi.  Kun saavut 13.6. MatchINDUSTRY-tapahtumaan, niin menet sovittuun aikaan sovittuun Brella-pöytään tapaamiseen. Kannattaa ladata Brella mobiililaitteeseen, niin näet aikataulun ja mahdolliset muutokset koko ajan.

MatchINDUSTRY 2019 -tapahtuman yhteistyökumppanit