13.06.2019
Teollisuuden businesstapahtuma
Pori, Finland

Usein
kysytyt
kysymykset

Olemme koostaneet MatchINDUSTRY-tapahtumaan liittyvät tiedot kätevästi UKK-tietopankkiin. Täällä voit tutustua tapahtuman ohjelmaan, löydät ohjeistusta osallistumiseen sekä käytännön informaatiota tapahtuman järjestelyistä.

Mikäli kaipaat lisätietoa, otathan yhteyttä:

Mikko Kotiranta, Prizztech Oy
044 710 5451 | mikko.kotiranta@prizz.fi

Sami Leppimäki, Prizztech Oy
044 710 5344 | sami.leppimaki@prizz.fi

MatchINDUSTRY-tapahtuma

Vuoden 2019 MatchINDUSTRY-tapahtuman ohjelma tarkentuu kevään aikana, mutta alustava aikataulu on seuraava:

10.00-12.00 MI19 Industry Seminar & Panel Discussion

12.30-18.00 MI19 Business Event: Business Meetings & Networking

18.00-           MI19 Cocktails & After Party

Tapahtuma järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksella Porin keskustassa. Kampus tarjoaa monikäyttöisten tilojensa ja keskeisen sijaintinsa puolesta erinomaiset puitteet tapahtumalle. Maksutonta pysäköintitilaa on runsaasti, matkakeskus sekä rautatieasema ovat nurkan takana ja keskustan hotellit kävelymatkan päässä. Saapuminen tapahtumaan on helppoa niin autolla, junalla kuin bussillakin.

SAMK-kampus sijaitsee osoitteessa: Satakunnankatu 23, 28130 Pori

Navigaattoriin osoite: Karjalankatu 4, Pori

MatchINDUSTRY on businesstapahtuma, jonka pelkistetty toimintamalli avaa tehokkaasti liiketoimintamahdollisuuksia ja asiakkuuksia.

Yli 10 vuoden aikana hiottu toimintamalli takaa, että tapahtumassa syntyy tuhansia businessmahdollisuuksia.

MatchINDUSTRY ei ole messut, vaan businesstapahtuma, jonka partneriyrityksiksi kutsutaan globaaleilla markkinoilla toimivia teollisuuden yrityksiä.

MatchINDUSTRY-tapahtumaan osallistuvat yritykset jaetaan partnereihin ja osallistujiin.

Partnerit ovat teollisuuden yrityksiä, jotka vahvistavat tapahtumassa toimittajaketjuaan sekä kartoittavat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

Osallistujat ovat eri toimialojen toimittaja-, teknologia- ja palveluyrityksiä, jotka hakevat aktiivisesti uusia asiakkuuksia ja liiketoimintamahdollisuuksia. Tapahtuma on osallistujille maksuton.

MatchINDUSTRY-tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta edellyttää rekisteröitymisen.

MatchINDUSTRY-tapahtumassa neuvottelut partneriyritysten sekä muiden tapahtuman osallistujien kanssa sovitaan pääosin Brella-verkostoitumissovelluksella.

Brellassa voit tutustua myös muihin tapahtuman osallistujiin. Osa kohtaamisista syntyy kuitenkin sujuvasti paikan päällä. Tapaat satoja yrityksiä, jotka hakevat businessmahdollisuuksia.

 

Pääset mukaan MatchINDUSTRY-tapahtumaan rekisteröitymällä täällä.

Näet partneriyritykset ja osallistujat Brellassa. Voit verkostoitua ja sopia tapaamisia Brellassa jo ennen tapahtumaa. Pääset Brellaan täältä.

 

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Verkostoitumistyökalu Brella

Verkostoitumistyökalu Brellalla on mahdollista tutustua partneriyrityksiin ja muihin osallistujiin ja sopia tapaamisia tapahtumaan.

Pääset MatchINDUSTRY-tapahtumaan Brellassa osoitteessa: https://next.brella.io/join/MI2019. Saat liittymiskoodin rekisteröitymisen yhteydessä.

 

Voit kirjautua Brellaan ja käyttää sitä selaimellasi osoitteessa https://next.brella.io/join/MI2019

Voit luoda käyttäjätunnuksen tai kirjautua sisään LinkedIn- tai Facebook-profiilillasi.

Voit käyttää Brellaa myös mobiililaitteella. Lataa maksuton Brella-sovellus sovelluskaupastasi: Google Play tai App Store.

Käytännön vinkkejä

MatchINDUSTRY-tapahtuma on 13.6.2019 SAMK-Kampuksella Porissa osoitteessa Satakunnankatu 23, 28130 Pori. Tapahtumapaikalle pääsee kätevästi omalla autolla, bussilla ja junalla. Pysäköinti on ilmaista.

Ilmoittautumalla MatchINDUSTRY-tapahtumaan ja kirjautumalla mukaan Brellaan näet jo etukäteen onko Oy Yritys AB mukana tapahtumassa. Jos on, niin näet Oy Yritys AB:n edustajia Brellassa ja voit ehdottaa heille tapaamista. Kun sovitte tapaamisen, niin homma on hoidossa. Brellalla voitte myös muuttaa aikataulua molemmille osapuolille sopivaksi.  Kun saavut 13.6. MatchINDUSTRY-tapahtumaan, niin menet sovittuun aikaan sovittuun Brella-pöytään tapaamiseen. Kannattaa ladata Brella mobiililaitteeseen, niin näet aikataulun ja mahdolliset muutokset koko ajan.

Partneriyritykset 2018 MatchINDUSTRY-tapahtumassa